Echtparen-toernooi HLTC De Kuil

HUIZEN Tennisvereniging HLTC De Kuil houdt van 23 tot en met 29 juli de 30e editie van het André Snel Autoschade-echtparentoernooi.

Inschrijven kan tot 13 juli via de website tcdekuil.net/toernooien. Er is plek voor 96 echtparen. Het Echtparentoernooi van De Kuil is bij vele tennissers uit de omgeving favoriet, dus snel inschrijven is van belang.


Midzomer-competitie Kleindier-vereniging met racebaan konijnen

HUIZEN Leden van vier verenigingen uit het midden van het land, samen goed voor 144 dieren zoals hamsters, cavia's, konijnen, hoenders en sierduiven, gaan de sportieve strijd aan tijdens de midzomercompetitie van Kleindiervereniging Sport & Genoegen. Dit gebeurt zaterdag van 8.30 tot 16.00 uur aan de Jan van Galenstraat 35.

Racebaan

Vier keurmeesters gaan per diergroep bepalen wie het mooiste en beste dier heeft. Daarnaast is er een primeur: een heuse konijnenwortelracebaan. De baan wordt om 12.00 uur officieel geopend en om 14.30 uur is de eerste race.

Hanenkraaiwedstrijd

Ook wordt weer de beroemde hanenkraaiwedstrijd gehouden: welke haan kraait het meest in een bepaalde tijd? Of wordt er helemaal niet gekraaid?

Ondertussen is er gelegenheid om wat te eten van de barbecue en te drinken. De toegang is gratis.


Zomerzang Oude Kerk

HUIZEN Wijkgemeente Oude Kerk houdt in samenwerking met de Oude Pastorie dinsdagmorgen 10 juli vanaf 11.00 uur een zomerzang in de Oude Kerk.

Wijkpredikant ds. P.M. van 't Hof verzorgt een korte overdenking. Het thema van de zomerzang is 'Heimwee naar huis'. De samenkomst duurt ongeveer drie kwartier.