Zomermarkt Voor Anker

HUIZEN Amaris Voor Anker aan het Oranje Nassauplein 100 houdt 11 juli van 14.00 tot 17.00 uur een zomermarkt.

De markt vindt plaats binnen in het zorgcentrum in de centrale hal en grote waaier.

Wat kunnen bezoekers verwachten: vijf verschillende smaken ijs van Sundaes, meer dan tien personen lopen in Huizer klederdracht rond, vele kramen gevuld met kunstwerken met een dikke knipoog naar verleden van Huizen, kleding, schoenen, het Albanië-comité en Israëlische producten.

Buiten kunnen zij genieten van oud-Hollandse poffertjes, gebakken naar traditioneel recept en op ambachtelijke wijze in een unieke Hollandse poffertjeskraam.


Schilderen met Jim Harris

HUIZEN Het Huizer Museum heeft in het kader van het Erfgoedfestival Groen in Gooi en Vecht diverse leuke activiteiten. Zaterdag 7 juli komt Jim Harris langs voor een workshop.

De workshop is voor kinderen van 8 jaar en ouder. Met kunstenaar Jim Harris gaan de deelnemers kunst maken met als inspiratiebron de natuur. De kosten zijn 7,50 euro, inclusief materiaal. De workshop start om 14.00 uur.

Aanmelden kan via receptie@huizermuseum.nl of via 035-525 0223.


E-books, e-readers en tablets

HUIZEN De bibliotheek in Huizen organiseert woensdag 11 juli van 19.30 tot 21.30 uur een presentatie over e-books, e-readers en tablets.

Met gemak kun je honderden boeken kwijt op een tablet, smartphone of e-reader. Hoe kom je daaraan en welk apparaat is geschikt? Tijdens de presentatie wordt met name ingegaan op de e-bookservice van de bibliotheek. In het tweede deel van de avond kunnen vragen worden gesteld.
Bezoekers wordt geadviseerd hun eigen laptop, e-reader, tablet of smartphone mee te nemen. De entree is vrij. Wel graag van tevoren aanmelden via 035-5257410, aan de balie of via www.bibliotheekhlb.nl.