Tennis-vereniging Huizen steunt De Bolder

HUIZEN Tennisvereniging Huizen ondersteunt met het Forms Broker Open Toernooi dat tot en met 8 juli wordt gehouden een bewonersinitiatief van De Bolder.

Het toernooi staat in het teken van het 40-jarig jubileum van T.V. Huizen, waardoor er dit jaar een extra feestelijk tintje aan zit. Daarnaast stelt het Forms Broker Open Toernooi de gehele opbrengst van het wokken op de feestavond beschikbaar aan het bewonersinitiatief voor een nieuw tuinhuis in de binnentuin bij verpleeghuis De Bolder. Eigenaar Wim Yen van Golden City zal die avond al de benodigde ingrediƫnten gratis aanleveren om dit doel ook te ondersteunen.

Sinds twee jaar beschikt verpleeghuis De Bolder over een prachtige binnentuin. Om ook bij wat minder mooi weer en met name in de winter gebruik te kunnen maken van deze tuin hebben de bewoners het initiatief opgevat om een tuinhuis te realiseren. Hiervoor zijn zij afhankelijk van giften en donaties. Het FBOT helpt dit mooie initiatief graag door een deel van de opbrengst van het toernooi af te staan voor het realiseren van een tuinhuis voor de bewoners van De Bolder.

Het tennispark aan de Bovenmaatweg 94 is gedurende het gehele toernooi open voor iedereen om te genieten van alle wedstrijden en de nevenactiviteit.


Petitie tegen koopzondagen 618 keer ondertekend

HUIZEN De petitie 'Stop 52 koopzondagen in Huizen' op petities.nl was woensdagmiddag ondertekend door 458 mensen. Daarnaast kreeg Rob Bource tot dinsdagavond nog eens 160 papieren handtekeningen. De tussenstand is daarmee 618 handtekeningen tegen de zondagopensteling.

De petitie werd ruim 1,5 week geleden gestart door Rob Bource om een tegengeluid te laten horen aan het voorstel om de winkels met ingang van 15 juli 's zondags van 12.00 tot 18.00 uur de gelegenheid te geven open te gaan. Over dat raadsvoorstel besluit de gemeenteraad vanavond, donderdag 5 juli.