Zaterdag kan er weer gewandeld worden door het Oude Dorp van Huizen.
Zaterdag kan er weer gewandeld worden door het Oude Dorp van Huizen. Foto: G. Honing-Kos

Vrijdag 10 augustus

PC Helpdesk BEL

10.00 uur | Brinkhuis Laren

Voor al uw vragen en/of problemen met uw PC, tablet of smartphone, kom op werkdagen naar de PC Helpdesk BEL in Het Brinkhuis-Laren. Een team van enthousiaste, deskundige vrijwilligers staat voor u klaar!. Zie ook: www.pchelpdeskbel.nl.

Geef en Neem tafel

10.00 uur | Brinkhuis Laren

De Geef en Neem tafel wordt door vrijwilligers van Versa Welzijn georganiseerd.

Taalcafé

13.30 uur | Bibliotheek Huizen

Elke vrijdagmiddag oefenen we de Nederlandse taal boven in de bieb. Zonder afspraak en gratis.

Zaterdag 11 augustus

Wandelen door oud Huizen

14.00 uur | Huizer Museum Huizen

De wandeling start om 14.00 uur vanaf het Huizer Museum aan de Achterbaan. Kosten wandeling € 4,- (aan de balie van het museum te voldoen). Vooraf aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon aansluiten.

Zondag 12 augustus

Buiten schrijven

10.30 uur | Gooierhoofd stand Huizen

We gaan zitten aan een picknicktafel nabij het Gooimeer. Sta schrijvend even stil. Ervaring met schrijven is niet nodig. Informatie en aanmelding bij Lia de Boer op www.schrijveninhetgooi.nl of 06-44528197.

Papageno Koffieconcert

11.30 uur | Papageno Huis Laren

Iedere zondag van 11:30 tot 12:30 uur, entree € 6,50. Tickets kunt u, tot de zaterdag voor het concert 12.00 uur, boeken via www.papageno.nl. Kies vervolgens: Papagenohuis-Activiteiten-Papageno Koffieconcerten.

Ineke's inloop

13.30 uur | Wijkcentrum Holleblok Huizen

Wilt u meer informatie, bel dan met Ineke Hilgersom 035-6566653, of mail ien.hilgersom@gmail.com.

Stilte meditatie

20.00 uur | Bewustzijnscentrum Bala Huizen

We gaan voor de stilte vaak de stad uit, maar kan stilte ook hier en nu? We nodigen je uit om met volle aanwezigheid hier en nu stil te zijn en je hart te voelen, ook in de onrust.

Maandag 13 augustus

Optimalisatiecheck van uw PC/laptop

10.00 uur | Brinkhuis Laren

Is uw computer toe aan een opschoonbeurt of is deze erg langzaam? Kom naar de PC Helpdesk BEL in het Brinkhuis in Laren.

Dinsdag 14 augustus

Natuurwerkgroep

9.00 uur | Oude Loods Huizen

Voor iedereen is er een klus en het is heel nuttig. Om 9.00 uur staat de koffie klaar in de Oude Loods, Langerhuizerweg 3 op de hoek van de Crailoseweg.

Computerhelpdesk de Brassershoeve

10.00 uur | De Brassershoeve Huizen

De Computerhelpdesk is in de maanden juli en augustus alleen op dinsdag geopend van 10.00 uur tot 12.00 uur. Waterstraat 2 (Achter de Oude Kerk). Meer informatie: www.debrassershoeve.nl of https://huizen.seniorweb.nl.

Scrabble

13.00 uur | Wijkcentrum Holleblok Huizen

Ontmoet buurtgenoten tijdens deze gezellige scrabblemiddagen. Loop gerust eens binnen! Iedere dinsdag van 13.30 tot 16.00 uur. Informatie en/of aanmelden: Kees Slooten en Ans de Swaaf, 035-5251897, 06-15134169 of k.slooten@ziggo.nl.

Schuift u aan?

17.30 uur | Vivium Johanneshove Laren

Iedere dinsdagavond bent u van harte welkom voor een verse daghap inclusief een drankje voor slechts € 8,00. Schuif tussen half 6 en half 7 aan. Voor meer informatie kunt u terecht op https://www.vivium.nl/johanneshove-restaurant.

Woensdag 15 augustus

Natuurwerkgroep

9.00 uur | Oude Loods Huizen

Voor iedereen is er een klus en het is heel nuttig. Om 9.00 uur staat de koffie klaar in de Oude Loods, Langerhuizerweg 3 op de hoek van de Crailoseweg.

Senioren Plezier

9.30 uur | Wijkcentum 't Vuronger Huizen

Senioren Plezier gaat om ontmoeting, een gesprek met elkaar over alledaagse zaken of over een mooi boek. Voor de liefhebbers de gelegenheid om samen te sjoelen, rummikub of scrabble te spelen. Gastvrouwen Rita en Tineke ontvangen u graag met een kopje koffie of thee en een hartelijk gesprek.

Film aan de Brink - Retour en Bourgogne

14.30 uur | Brinkhuis Laren

Met Retour en Bourgogne schetst Cédric Klapisch een liefdevol portret van twee broers en hun zus die met passie de wijngaard van de familie beheren, maar ondertussen hun eigen weg moeten vinden. Entree: €5,-.

Donderdag 16 augustus

Natuurwerkgroep

9.00 uur | Oude Loods Huizen

Voor iedereen is er een klus en het is heel nuttig. Om 9.00 uur staat de koffie klaar in de Oude Loods, Langerhuizerweg 3 op de hoek van de Crailoseweg.

Koffieochtend in Brinkhuis

10.30 uur | Brinkhuis Laren

Op donderdagmorgen wordt er door de gastvrouwen koffie en thee geschonken in de bovenzaal van het Brinkhuis. Even tijd voor elkaar en een gezellig babbeltje.

Taalcafé Laren

10.30 uur | Het Muziekcentrum Schering en Inslag Laren

Het Taalcafé in Laren is een ontmoetingsplaats en oefenplaats voor anderstaligen. Samen met vrijwilligers wordt Nederlands geoefend.