Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de nieuwe verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:
Help jij Huizen Schoon bij het Oldtimerfestival?
Op zaterdag 1 september vindt het Oldtimerfestival plaats. Huizen Schoon zoekt daarbij mensen die aanwezig willen zijn bij de kraam én opruimactiviteiten. Je helpt het festivalgebied zwerfafval vrij te houden en informeert bezoekers bij de kraam. Sponsoren zullen weer bijdragen aan ons natje en droogje. Een onvergetelijke dag, leuke mensen, leuke gesprekken én ook nog wat doen voor de gemeente. Mooier wordt het niet!

Administratieve hulp
De Gooische Fotoschool is een dynamische fotoschool waar veel gebeurt. Word jij de nieuwe secretaresse? Je beantwoordt e-mails, plant afspraken in, notuleert vergaderingen en zorgt dat documenten netjes worden opgeborgen. Je werkt graag samen maar kunt ook zelfstandig aan de slag. Je bent minimaal 10 uur per week beschikbaar. Je kunt op kantoor werken maar ook vanuit huis. Als vrijwilliger mag je gratis meedoen aan alle cursussen en workshops. Helemaal leuk als je van fotografie houdt!

Moestuinliefhebbers
Het Papageno Huis in Laren heeft een prachtige moestuin achter de villa. Die wordt gebruikt voor het oogsten van producten waar het restaurant heerlijke lunchgerechten van maakt. In het restaurant werken jongeren met autisme om werkervaring op te doen. Je bent van harte welkom om samen met andere vrijwilligers te tuinieren. In overleg kun je je eigen tijd indelen. Je bent van harte welkom!

Helpen bij de beautymiddag
Woongroep Spaarnestraat in Baarn zoekt iemand die een beautymiddag wil helpen verzorgen voor een groep van 7 cliënten van Sherpa. De cliënten hebben een verstandelijke beperking, maar genieten volop van nagels lakken, haar en make-up. Ben jij geduldig, heb je een gezonde dosis humor en een paar uurtjes tijd op een zaterdag of zondag? Dan horen zij graag van je.