Muziek in Huis in de Marke de Meenthoek

HUIZEN Het ensemble Duo Heemsbergen & Van Jaarsveld geeft donderdag 23 augustus een concert in De Marke - De Meenthoek aan de Graaf Wichman 5. Het concert begint om 14.30 uur en is voor iedereen toegankelijk. Toegangskaarten zijn af te halen bij de receptie.

Het ensemble Duo Heemsbergen & Van Jaarsveld, bestaande uit Nicole van Jaarsveld op klarinet en Angélique Heemsbergen op piano, brengt een gevarieerd programma. Het bevat onder andere werken van Mozart, Mendelssohn, Brahms en Bernstein.

Open karakter

Het op een jonge en sprankelende manier uitvoeren van traditionele werken hebben pianiste Angélique Heemsbergen en klarinettiste Nicole van Jaarsveld als doel. Het 'open karakter' van hun recitals wordt door het publiek zeer gewaardeerd.

Eerste cd

Sinds de start van hun samenwerking in 2007 waren Angélique en Nicole te horen in onder andere de kleine zaal van het Concertgebouw en TivoliVredenburg. Ook waren zij meerdere malen live op Radio 4 te beluisteren. Onlangs verscheen hun eerste cd met werken van Brahms, Poulenc en Finzi.

Muziek in Huis

Het programma duurt één uur, zonder pauze. Het optreden is op verzoek van De Marke - De Meenthoek georganiseerd door de Stichting Muziek in Huis. Het wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Cornuit, Het R.C. Maagdenhuis, Stg. Elise Mathilde Fonds, Mr. August Fentener van Vlissingen Fonds en particuliere donaties.


Zomeravond-wandeling

HUIZEN Om te kunnen genieten van lange avonden, lekker weer en een goed gesprek wordt dinsdag 21 augustus weer een zomeravondwandeling georganiseerd.

De wandeling is georganiseerd door de Goede Herderkerk en het vertrek is om 19.00 uur vanaf Piersonlaan 2. Er wordt zo'n 5 à 6 km gelopen richting bos of hei. Onderweg is er tijd voor ontmoeting en een goed gesprek. Na afloop wordt er nog wat met elkaar gedronken.

Opgeven is niet nodig, iedereen is welkom en er zijn geen kosten aan verbonden.