Presentatie hoofdklasse hockeydames

HUIZEN Coaches Boaz Janssen en oud-international Kim Lammers presenteren donderdag 30 augustus om 18.00 uur de nieuwe selectie van Dames 1 van de Huizer Hockey Club voor het komend hockeyseizoen.

"Deze presentatie zal ondersteund worden door een inspirerend verhaal van Olympisch judoka Edith Bosch, winnares van 3 Olympische medailles, over 'niet presteren ligt niet aan een ander!'. "De presentatie is openbaar, iedereen, ook niet-leden of niet-hockeyers, is van harte uitgenodigd deze bij te wonen", aldus de club.

Wedstrijden

Alle wedstrijden zijn openbaar en vrij toegankelijk. Op de volgende zondagen zal Dames 1 thuis spelen: zondag 2 september om 12.45 tegen Den Bosch, vrijdag 14 september om 20.30 tegen SCHC, zondag 30 september om 12.45 tegen Hurley, zondag 7 oktober om 12.45 tegen Groningen, zondag 21 oktober om 12.45 tegen Laren en zondag 11 november om 12.45 tegen Bloemendaal.


Karpervissen voor de jeugd

HUIZEN Sportvisserij Midwest Nederland houdt zaterdag 1 september een jeugdVISdag bij voormalig ijsclubvijver De Baat aan de IJsselmeerstraat.

De VISdag is van 9.00 uur tot 15.00 uur en iedereen tussen de 10 en 17 jaar kan meedoen. Ervaren karpervissers leren de kinderen diverse technieken om op karper te vissen. Deelname is gratis en materialen zijn aanwezig.

Aanmelden kan door een mail met persoonlijke gegevens te sturen naar peter@smwn.nl. Voor meer informatie: www.sportvisserijmidwestnederland.nl of 0251-318882.


Huizer triatlete zamelt geld in voor HandicapNL

HUIZEN Triatlete Djoke van Marum (58) uit Huizen doet zaterdag 25 augustus mee aan de Triathlon Veenendaal om geld in te zamelen voor HandicapNL.

Sponsoren kan via: voorhandicap.nl en dan zoeken op Djoke.