Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de nieuwe verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:

Huizermuseum/VVV zoekt versterking

Klussers, decorbouwers, creatievelingen (kinder- en volwassenenworkshops bedenken en begeleiden), techneuten (+ ICT / webshop), huismeester: we zoeken enthousiaste mensen om onze teams te versterken. Er zijn vele mogelijkheden, ook als je maar een paar uur per week beschikbaar bent.

Wie vindt het leuk om Gré gezelligheid te brengen?

Wij zijn voor onze moeder op zoek naar een gezelschapsdame die 1x per week of 1 x per 2 weken (bij voorkeur op dinsdag) samen met haar naar de Hema gaat om daar een kop koffie te drinken of een leuk spelletje te doen bij haar thuis of elders. Gewoon gezellig er doordeweeks even tussen uit.

Handen uit de mouwen bij de Voedselbank

Meewerkend voorman magazijn, klanten administratie medewerker, coördinator voedselveiligheid; Voedselbank Gooi en Omstreken heeft weer verschillende leuke functies voor enthousiaste vrijwilligers die van wanten weten en hun kennis en energie willen inzetten voor de minderbedeelde mens.

Buitengids heidewandeling Museum Hofland

Wij gaan onze wandelingen uitbreiden! Ben jij in het weekend beschikbaar en heeft archeologie, biologie en geologie je interesse?
Je begeleidt een groep bezoekers van ons museum bij een educatieve wandeling op de Larense heide.
Je wordt goed ingewerkt door een ervaren medewerker en je maakt deel uit van de werkgroep. Wij hopen 1 of 2 keer per maand op je te mogen rekenen.