Start biljart-competitie 't Ouwe Darp

HUIZEN De start van de competities bij biljartvereniging 't Ouwe Darp in de Brassershoeve aan de Waterstraat 2 is op maandag 3 september.

Biljartvereniging 't Ouwe Darp is een vereniging voor 55-plussers. Op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag worden er onderlinge competities gespeeld en gedurende het wedstrijdseizoen wordt er ook gespeeld voor de beker. Deze bekercompetitie is voor zowel spelende als niet-spelende leden.
Nieuwe leden zijn van harte welkom. Voor meer informatie Info.adaleeuwen@gmail.com of via 06-39315673. Een keer langskomen en de sfeer proeven is ook mogelijk.


KinderAtelier Huizer Museum

HUIZEN Het Huizer Museum houdt woensdag 5 september een KinderAtelier met als thema: dieren vouwen in origami.

Dit is de traditionele Japanse papiervouwkunst. Deelnemers gaan een blaadje papier veranderen in een kunstwerk door het te vouwen. De workshop begint om 15.00 uur en duurt tot circa 16.30 uur. Deelname kost € 5,00, inclusief alle materialen, limonade en iets lekkers. Aanmelden verplicht via receptie@huizermuseum.nl. De workshop gaat door bij voldoende deelname.


Wandeling historisch Huizen

HUIZEN De Historische Kring Huizen organiseert zaterdag 8 september in het kader van de Nationale Monumentendag in samenwerking met het Huizer Museum een rondwandeling door het historisch hart van het dorp.

De tocht voert deelnemers langs en soms ook in gemeente- of zelfs ook rijksmonumenten. Deskundige gidsen delen de rijke geschiedenis van bevolking en bewoning van Huizen. De tocht duurt anderhalf tot twee uur en start om 12.00 uur bij de toren van de Oude Kerk.

Graag voor 8 september aanmelden bij J.C. Rebel, secretaris@historischekringhuizen.nl of 035-5260580 of bij K.Vos, info@klaasvos.nl of 06-53612055.