Teleurstellend toernooi voor korfballers

HUIZEN De selectie van korfbalvereniging Huizen was afgelopen weekeinde in het oosten des lands voor een oefentoernooi.

De twee teams speelden in totaal een zestal wedstrijden, waarvan er slechts één werd gewonnen en tweemaal de punten werden verdeeld. Hierdoor eindigde Huizen op de zevende plek. Een teleurstellende positie als je rekening houdt met het aantal deelnemende ploegen van acht. Desalniettemin waren er bij Huizen regelmatig goede dingen te zien en dit geeft vertrouwen voor het begin van de competitie.

Komende zaterdag begint de competitie weer. Huizen 1 speelt dan een uitwedstrijd in Doetinchem. Het op papier gelijkwaardige en tevens onbekende Olympus '58 is dan de tegenstander.


Kampioenen Tafeltennis-vereniging Huizen

HUIZEN Tafeltennisvereniging Huizen heeft afgelopen vrijdag de clubkampioenschappen per klasse gespeeld.

In de 5e klasse wist Bram Gerritse kampioen te worden door Pieter Kos in vier games te verslaan. Een klasse hoger was de winst voor Pieter Bos. Ondanks een verliespartij wist hij Kees Visser voor te blijven door de onderlinge strijd te winnen.

In de 3e klasse werd de finale een spannende aangelegenheid tussen Robert Smit en Lennard van Leuven. Door sterk spel wist Lennard de winst in vier games naar zich toe te trekken en zo kampioen te worden.

De 2e klasse werd een prooi voor Edwin van Dijk. Hij wist redelijk eenvoudig Marcel Molenaar met 3-0 aan de kant te zetten en eiste daarmee de titel op. In de 1e klasse werd al snel duidelijk dat Jerry van Leeuwen kampioen zou worden. Met zeer sterk spel wist hij al zijn zes partijen te winnen. Geert Molenaar werd 2e.

Volgende week gaat het competitieseizoen weer van start. Zowel op vrijdagavond als op zaterdag zijn belangstellenden welkom om eens een kijkje te komen nemen in de zaal met kantine in de gymzalen achter het Holleblok winkelcentrum.

Zie ook ttvhuizen.nl.