Fotowedstrijd Sportmaand

HUIZEN Sport Platform Huizen is de samenwerking aangegaan met de Gooische Fotoschool om tijdens de Sportmaand September alle mooie sportmomenten vast te leggen en daar een fotowedstrijd voor uit te schrijven. Die is voor iedereen tussen de 8 en 18 jaar.

Deze fotowedstrijd 'Onbeperkt Fotogeniek' wordt georganiseerd door het Sportplatform Huizen en de Gooische Fotoschool. Er zijn onder andere een fotografiecursus en workshops aan de Gooische Fotoschool te winnen. De winnende foto's krijgen bovendien een speciale plek in het gemeentehuis van Huizen.

Foto's kunnen worden gestuurd naar info@degooischefotoschool.nl. Check voor meer informatie degooischefotoschool.nl. Het volledige programma van de September Sportmaand staat op sportplatformhuizen.nl.


Kerkproeverij

HUIZEN De drie kerken van de Protestantse Gemeente Huizen doen zondag 16 september mee aan Kerkproeverij 2018.

Iedereen is welkom in een laagdrempelige viering. Er is gelegenheid iets te 'proeven' van gebeden, woorden en muziek. Er is iets lekkers bij de koffie en thee en er is ruimschoots gelegenheid voor gesprek en ontmoeting.

Belangstellenden kunnen terecht bij de Goede Herderkerk, Oosterlichtkerk en Kruiskerk. Meer informatie op protestantshuizen.nl.


Fietstocht Groene Hart

HUIZEN Fietstocht 'Het Groene Hart' staat op het programma bij Wielertoerclub Huizen.

Fietsers kunnen kiezen uit twee afstanden: de 100 en de 150 km. De starttijd voor beide afstanden is 09.00 uur. Inschrijven kan vanaf 08.45 uur. Het startadres is Crailoseweg 80 in Huizen.

Het betreft clubtochten; iedereen met een racefiets is echter vrij om op eigen niveau mee te rijden met een van de groepen. Bij elke groep is een wegkapitein en zijn er deelnemers die de route kennen d.m.v. gps-navigatie.
Zie voor meer informatie
wtchuizen.nl.