Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de nieuwe verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:

Begeleiding voor atlete
Bij atletiekvereniging Zuidwal sport een vrouwelijke atlete. Zij is visueel beperkt en heeft iemand nodig die haar tijdens de training kan helpen, bijvoorbeeld bij het lopen. De hoofdtrainer geeft de training. Ze traint iedere donderdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur. Ben jij een sportliefhebber en wil jij haar een handje helpen?

Gezellig koffiedrinken
Kom op zondagmiddag koffiedrinken met bewoners van De Marke De Meenthoek, die het leuk vinden om bezoek te krijgen. Om 14.00 uur verzamelen we in het restaurant. Je gaat in kleine groepjes rondom een thema in gesprek. Samen met vrijwilligers en bewoners maken we er een gezellige middag van. Je zit gemiddeld één uur met elkaar aan tafel. Om 15.30 uur sluiten we af. De buurtestafette is iedere zondag.

Wie zorgt er voor onze kippen?
In de tuin van Vivium de Ruyterstraat staat een kippenhok met een aantal kippen. De 24 bewoners genieten dagelijks van de gezelligheid die het met zich meebrengt. De verzorging van de kippen - en met name het schoonhouden van het kippenhok - vergt best wel wat. Ongeveer 1 keer per week moet het hok van de kippen schoongemaakt worden. Houd jij van dieren en met name van kippen? Dan is deze klus je op het lijf geschreven.

Neeltje zoekt een klusjesman
Neeltje woont zo'n anderhalf jaar in Huizen, maar haar huis kan nog wel wat gezelliger worden gemaakt. Zij zoekt iemand die de muren kan schilderen en die iets leuks aan de muur kan ophangen. Zelf heeft ze niet de financiële middelen om een professionele klusjesman in te schakelen. Wie wil haar helpen om te zorgen dat haar huis weer een mooi en gezellig thuis wordt?