Ontvlechting samenwerking Kinderopvang Huizen en Versa Welzijn

HUIZEN Stichting Kinderopvang Huizen en Versa Welzijn gaan als gevolg van de Harmonisatie Wet Kinderopvang genoodzaakt de samenwerking ontvlechten. Dit na jarenlang goed te hebben samengewerkt op het gebied van peuterarrangementen.

Vanuit de wet is het niet meer toegestaan om met twee kinderopvangorganisaties tegelijkertijd op één adres opvang aan te bieden. Om deze reden gaan Versa Welzijn en Kinderopvang Huizen vanaf 1 januari 2019 beide onder eigen naam verder als zelfstandige peuteropvangorganisatie. Momenteel bieden de organisaties op zes locaties gezamenlijk peuteropvang aan. In goed overleg zijn de locaties verdeeld en opgesplitst. De klanten en medewerkers van de locaties zijn hierover reeds geïnformeerd.


Aanrijding met fietsster op Havenstraat

HUIZEN Een 63-jarige vrouw uit Huizen was woensdagmiddag het slachtoffer van een aanrijding op de kruising Havenstraat/Rokerijweg.

De Huizense op de fiets wilde linksaf slaan, maar werd aangereden door een 41-jarige automobilist uit Huizen. De auto raakte het slachtoffer met de rechtervoorzijde. Hoewel de vrouw veel pijn had, raakte zij niet gewond. Zij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.