Kids & Family Obstacle Run

HUIZEN De eerste editie van de Kids & Family Obstacle Run wordt gehouden op zondag 30 september. De buurtsportcoaches van Outvit en Montris kinderopvang slaan hiervoor de handen ineen met Sportief Hardlopen Huizen.

De run vindt plaats in het Stadspark en de startlocatie is de kinderboerderij. Kinderen vanaf 4 jaar mogen om 11.30 uur met een volwassenen de 2 km Obstacle Run lopen. Voor kinderen vanaf 8 jaar is er om 13.00 uur een parcours van 4 kilometer dat zij alleen af mogen leggen. De kosten zijn 5 euro per kind. Ouders gratis.

De kinderboerderij heeft ook gedacht aan de kinderen die nog geen 4 jaar zijn. Zo is er iemand die komt schminken, doen vrijwilligers een ludieke activiteit, zijn de dieren wakker en is er nog meer leuks.

Inschrijven kan nog steeds via info@sportiefhuizen.nl. Op de dag zelf nog last minute meedoen kan, maar er is kans dat het vol zit, want de belangstelling is groot. Kijk voor meer informatie op www.sportiefhuizen.nl.


Laatste tocht Wielerclub

HUIZEN De zogenaamde Snerttocht van Wielertoerclub Huizen wordt zaterdag 30 september verreden.

Het is de laatste toertocht dit seizoen. De afstand is 105 km en de starttijden zijn tussen 09.00 en 09.30 uur. Inschrijven kan vanaf 08.45 uur bij Clubhuis Aan de Meet aan de Crailoseweg 80 te Huizen.

Het inschrijfgeld bedraagt € 3,50, NTFU-leden € 2,50 p.p. Zie ook wtchuizen.nl.