Gelijkspel 1e wedstrijd Walking Football s.v. Huizen

HUIZEN De Oldstars (walking football) van s.v. Huizen speelden afgelopen vrijdag hun eerste wedstrijd. De tegenstanders waren de Maluju Oldstars uit Barneveld. Een team met al veel ervaring en graag bereid om de Oldstars van s.v. Huizen hun eerste ervaringen op te laten doen. Knap werd een gelijkspel behaald.

Wethouder Roland Boom was aanwezig om de aftrap te doen. Het weer was prima, wel wat veel wind, maar droog. Gestart werd met, zoals dat bij walking football hoort, gezamenlijk een kop koffie, daarna de warming-up en pas daarna de aftrap en de wedstrijd.

Het begin was niet zoals de Oldstars van de s.v. Huizen verwacht hadden. Na 20 minuten stond het in de rust 0-3. In de rust werd er al geroepen dat de Oldstars van de SV Huizen geen kans maakten en ze dus maar een doelpunt moesten kopen: andere taal voor een consumptie na de wedstrijd. Dit maakte het nodige los bij de spelers en ja hoor, aan het eind van de wedstrijd stond een fraaie 4-4 op het scorebord.