Wandeling naar Wijgert Kooij buurt

HUIZEN Oude winkeltjes, bakkerijtjes, klompenhokken, boerderijen en ook oude verhalen over het vroegere Huizen en haar bewoners: het komt komende zaterdag allemaal voorbij tijdens de dorpswandeling naar de Wijgert Kooij-buurt.

De wandeling voert belangstellenden vanaf het museum via allerlei leuke straatjes en steegjes naar een bijzondere buurt in Huizen, uiteraard onder leiding van een ervaren gids die wijst op mooie plekjes, panden en details. Uiteraard komt ook architect Wijgert Kooij aan bod.
Meelopen kost 4 euro per persoon. De wandeling duurt pakweg twee uur en eindigt ook weer bij het museum. Het museum biedt de gelegenheid iets te drinken en uit te rusten. Aanmelden kan via 035-5250223 of via receptie@huizermuseum.nl.

De tentoonstelling Groen Gooi is wegens succes verlengd tot en met 17 november. Als er nog tijd na de wandeling over is en men heeft deze tentoonstelling nog niet gezien, dan is dit zeker een aanrader. De volgende maandelijkse wandelingen zijn op zaterdag 10 november en zaterdag 8 december en starten eveneens om 14.00 uur.


Bridge Drive bij ACOL in Huizen

huizen De Huizer Bridgeclub ACOL houdt zaterdag 20 oktober voor de twintigste keer alweer de Huizer Bridge Drive. Dit evenement vindt plaats in diverse horecagelegenheden in het hart van Huizen.

Veel bridgeliefhebbers vanuit de gehele regio en daarbuiten komen van dit evenement genieten. Een goede promotie voor zowel de bridgesport, voor bridgeclub ACOL, voor de gemeente Huizen en de deelnemende horecagelegenheden. Inschrijven voor deze Huizer Bridge Drive is mogelijk tot 13 oktober via Trees Brull op het volgende e-mailadres: tmbbrull@gmail.com.

De kosten voor deelname aan dit evenement bedragen 45 euro per paar. In dit bedrag is inbegrepen een ronde koffie of thee en een lunch. Start van de drive is vanaf 09.30 uur (inloop). De feitelijke aanvang van de wedstrijd is 10.30 uur. Bridgeclub ACOL is gevestigd aan de Bestevaer 2 te Huizen. Er wordt op drie avonden gespeeld.