TTV verstevigt koppositie in hoofdklasse

huizen Heren 1 van Tafeltennisvereniging Huizen is dankzij een 2-8 overwinning op SVO uit De Meern verder uitgelopen op naaste belager Almeerspin uit Almere, dat met 7-3 won van Hilversum.

Namens Huizen speelden Gijs Molenaar (3 punten), Frank Bilius en Patrick Visser (elk 2 punten), waarnaast Gijs en Patrick ook de dubbel pakten.
Bij de jeugd speelden de zesde klasse en beide startersteams hun wedstrijden. Alle teams speelden 'uit' tegen plaatsgenoot Bijmaat. Team 1 won als enige team en deed dat met 4-6. Marvin van Heesewijk en David Robbers wonnen ieder 2 punten en samen de dubbel; Katja Rebel voegde daaraan nog 1 punt toe.


Discuswerpster Corinne Nugter bij Zuidwal

HUIZEN Nederlands kampioen discuswerpen Corinne Nugter geeft donderdag 18 oktober een gasttraining bij Atletiekvereniging Zuidwal.

Nugter (1992) had al vijf nationale titels bij de B-meisjes op zak, toen zij in 2009 haar eerste internationale succes bij de junioren boekte. Afgelopen zomer plaatste Nugter zich voor de Europese kampioenschappen in Berlijn, door op 17 mei van dit jaar de discus over de magische grens van 60 meter te gooien bij een wedstrijd in Heerhugowaard. De 60,02 meter was een persoonlijk record en ruim boven de EK-limiet van 58,50 meter.
De gasttraining is samen met de training van de LBgroep, van 19.00 uur tot 20.00 uur, aan de Aristoteleslaan 2 in Huizen. Toegang gratis.