Kinderdisco bij Dance-Point

HUIZEN Dance-Point houdt komende zaterdag een disco voor alle kinderen tussen 1,5 en 8 jaar. Vanaf 14.30 uur tot 16.30 uur kan iedereen (verkleed of niet) lekker dansen, springen, nieuwe dansjes leren en zich laten schminken.

De entree is gratis en de kinderdisco is voor leden en niet-leden. Dus kom gezellig met vriendjes/vriendinnetjes, klasgenootjes, buurmeisjes/jongetjes et cetera. Het adres is Havenstraat 305d. Voor informatie: www.dance-point.nl.


Halloween in winkel-centrum Oostermeent

HUIZEN Enge toestanden in de Oostermeent. Het winkelcentrum staat op woensdag 31 oktober namelijk weer helemaal in het teken van Halloween.

Tussen 16.00 en 17.30 uur zijn de jongste liefhebbers (uiteraard graag verkleed) van harte welkom en liggen er voor hen prachtige prijzen klaar.

Halloweentent

Midden op het plein staat een hele enge halloweentent waar men gratis in mag. En dan ligt er ook nog een lampion klaar waar kinderen de winkels mee rond mogen gaan om allerlei lekkers op te halen.

En wie niet geschminkt is, kan zich voor 4 euro laten schminken bij Art Supply, al vanaf 13.00 uur. Ook verkopen zij speciale halloweenschmink.


Dance-point organiseert dansmiddag voor 50 plussers

HUIZEN Dance-Point organiseert zondag 21 oktober een dansmiddag voor mensen van 50 jaar en ouder. Er wordt gezellige muziek gedraaid en er is natuurlijk volop gelegenheid tot dansen.

Van 13.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom voor een dansje en gezelligheid. Ook voor degenen die niet verbonden zijn met de school staan de deuren open. De entree is gratis.

Dance-Point is te vinden aan de Havenstraat 305d te Huizen. Meer informatie is te vinden op de website www.dance-point.nl.