Jazz Muziek in Huis

HUIZEN In het kader van Muziek in Huis | Care for Jazz verzorgt ensemble Trio Berend van den Berg 25 oktober om 14.30 uur een optreden in De Marke - De Meenthoek aan de Graaf Wichman 5 in Huizen. Het concert begint om 14.30 uur. Toegangskaarten zijn tot en met 23 oktober gratis af te halen bij de receptie.

Het ensemble Trio Berend van den Berg, bestaande uit Berend van den Berg - piano, Erik Robaard - contrabas en Joost Kesselaar - drums, brengt een gevarieerd programma. Het trio speelt in verschillende samenstellingen en heeft artiesten als Soesja Citroen, Mathilde Santing en Ack van Rooijen begeleid.

Het programma duurt één uur, zonder pauze. Het restaurant gaat hiervoor om 14.15 uur open en tijdens het optreden is het afgesloten. Het optreden is op verzoek van De Marke - De Meenthoek georganiseerd door de Stichting Muziek in Huis. Het wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Cornuit, Het R.C. Maagdenhuis, Stg. Elise Mathilde Fonds, Mr. August Fentener van Vlissingen Fonds en particuliere donaties.