Zingen in de Oude Kerk

HUIZEN Wijkgemeente Oude Kerk organiseert dinsdagmorgen in samenwerking met de Oude Pastorie weer zingen in de Oude Kerk.

Ieder kwartaal wordt er een korte viering gehouden met samenzang onder begeleiding van het kerkorgel, piano en dwarsfluit. Wijkpredikant ds. P.M. van 't Hof verzorgt een korte overdenking en ook wordt er een gedicht voorgedragen dat aansluit bij het thema.

De samenkomst duurt ongeveer drie kwartier en wordt steeds door ruim 100 dorpsbewoners bezocht. Het jaarthema is 'Geloof, hoop en liefde'. Dinsdagmorgen is het programma samengesteld rondom het kernwoord 'Geloof'. De bijeenkomst is vrij te bezoeken en begint om 11.00 uur.


Uitvoering Gooise Operette

HUIZEN De Gooise Operette oefent altijd in Huizen, maar speelt op 26, 27 en 28 oktober de vrolijke operette 'The Pirates of Penzance' in Spant! in Bussum.

Stoere piraten met een klein hartje, 12 dochters van de Major-General, 12 moeders én iets minder heldhaftige agenten zorgen voor een avond of middag ongekunsteld muzikaal vermaak.

Schouwspel

De Gooise Operette voert jaarlijks een complete productie uit in prachtige kostuums, in fraaie decors en met een 25-koppig orkest in de bak. De 50 zangers vullen het theater met volle klanken en zij zorgen voor een kleurig schouwspel.

Kaarten zijn te bestellen via gooiseoperette.com of 06-1966 65 64.


Themadienst Ichtuskerk

HUIZEN 'Wakker worden…Wakker zijn!!!' Dit is het thema van een dienst in de Ichthuskerk aan de Kortenaerstraat op zondag 28 oktober.

Ds. Boonstra denkt met de aanwezigen na hoe we wakker kunnen worden en waarom het belangrijk is om wakker te blijven. De dienst begint om 16.00 uur en vanaf 15.00 uur is er een inloop met koffie, thee en frisdrank.