Zonnebloem Huizen zoekt secretaris

HUIZEN De vrijwilligers van Zonnebloem Huizen zijn op zoek naar een eveneens enthousiaste vrijwilliger die de vacature van secretaris wil gaan vervullen.

"Wanneer je affiniteit hebt met onze doelgroep en het samenwerken met vrijwilligers een leuke bezigheid vindt, neem dan contact met ons op via onze website www.zonnebloem.nl/huizen", laten zij weten. Zij horen graag van belangstellenden.


Ludieke opening sportdag

Vervolg voorpagina

Met behulp van alle leerlingen en studenten van MBO Sport & Bewegen kwam de brandweerwagen eindelijk in beweging. Zie de filmpjes op nieuwsbladvoorhuizen.nl. Daarmee was de sportdag voor de groepen 7 en 8 van negen basisscholen geopend. Hieraan deden in totaal zo'n 600 leerlingen mee. Alle leerlingen moesten zes onderdelen langs: volleybal, badminton, tafeltennis, estafette, voetbal en korfbal.

Sportmaand

De sportdag is een initiatief van de buurtsportcoaches in samenwerking met Sport Platform Huizen en korfbalvereniging KV Huizen, tafeltennisvereniging TV Huizen en Badmintonvereniging BV'96. De dag stond eigenlijk gepland voor 21 september en maakt deel uit van de September Sportmaand. Helaas moest deze afgelast worden door het slechte weer. Het is de bedoeling om jaarlijks een dergelijke sportdag te houden.