Workshop muziek maken

HUIZEN Muziekvereniging Prinses Irene in Huizen start bij voldoende aanmeldingen op vrijdag 16 november een workshop voor volwassenen van 5 lessen voor 50 euro om kennis te maken met een instrument en muziek maken.

Aanmelden kan voor de volgende blaasinstrumenten: trompet, dwarsfluit, saxofoon, hoorn, klarinet en trombone.

In orkestvorm leren deelnemers het instrument kennen, een beetje muzieknoten lezen en samen muziek maken. De workshop wordt geven in het gebouw van Muziekvereniging Prinses Irene aan de IJsselmeerstraat in Huizen. Aanmelden kan tot vrijdag 9 november bij jan@prinses-irene.nl.


ATB-clinic bij WTC Huizen

HUIZEN Het ATB - allterainbike - seizoen is weer van start en de plaatselijke specialist Jordy Beuker heeft de Wielertoerclub Huizen aangeboden enkele kleinschalige ATB-clinics te verzorgen.

Ook niet-leden zijn zaterdag 10 november van harte welkom om de kneepjes van het ATB-rijden te leren. Vorige week was de eerste clinic en de deelnemers waren allemaal zeer enthousiast. "Jordy is een echte expert die je in korte tijd heel veel dingen van de ATB bij kan brengen. Daar heb je meteen profijt van", aldus WTC-lid Cees Vos. "Denk bijvoorbeeld aan het nemen van uitdagende hellingen en het maken van technische sprongen en nog veel meer."

De clinic vindt plaats bij clubhuis Aan de Meet, Crailoseweg 80 in Huizen. De start is om 9.00 uur. Het aantal deelnemers is beperkt, dus graag opgeven bij Eric Vos via secretariaat@wtchuizen.nl.


Groet en ontmoet de ChristenUnie

HUIZEN Belangstellenden die kennis willen maken met de ChristenUnie en de mensen achter de partij kunnen zaterdag 10 november tussen 10.00 en 11.00 uur terecht bij Insolar aan het Oude Raadhuisplein 9.

Ook op zaterdag 22 december op dezelfde plaats en tijd kunnen belangstellenden de partij daar treffen.