De deelnemers en vrijwilligers willen alle sponsors bedanken voor hun onvergetelijke vakantie.
De deelnemers en vrijwilligers willen alle sponsors bedanken voor hun onvergetelijke vakantie. Foto: Zonnebloem

Onvergetelijke vakantie Zonnebloem dankzij giften

HUIZEN Zonnebloem Huizen heeft dankzij vele giften met 24 gasten en 22 vrijwilligers een onvergetelijke vakantie achter de rug en wil daarvoor alle sponsors die dat mogelijk hebben gemaakt hartelijk bedanken.

"De sponsors hebben deze onvergetelijke vakantie in het Bosgoed hotel in Lunteren mogelijk gemaakt", vertelt Emmy Bruijn van Zonnebloem Huizen. Hier verbleef de groep van 29 oktober tot en met 3 november.

Wens

Emmy is bestuurslid en deed begin dit jaar mee aan de rubriek OnderOns in het Nieuwsblad voor Huizen.
Op de vraag wat de grootste wens was van De Zonnebloem liet zij weten dat er grote behoefte was aan sponsorgelden voor de jaarlijkse regionale vakantie.
"Door bezuinigingen is deze voor de Zonnebloemgasten zo veelbetekenende vakantie onder druk komen te staan. Met nog € 1.000,- te gaan (of ietsjes meer) zou deze vakantie weer gerealiseerd kunnen worden."
De Kringloopwinkel aan de Bakboord zag de noodkreet en doneerde maar liefst 2.000 euro toen zij het enthousiasme van De Zonnebloem zagen, zodat de vakantie inderdaad mogelijk werd.

Vrijwilligers

'Hoofd vakantiestaf' Smeele liet weten het fantastisch te vinden dat De Zonnebloem en de Kringloopwinkel elkaar gevonden hadden: "Vrijwilligers gaan dan samen met deelnemers die zorg nodig hebben op reis. Deze deelnemers betalen de reis zelf, maar de vrijwilligers moeten dan eigenlijk gewoon aan het werk. Zij hoeven de trip dus niet te betalen."
Ook de Rabobank, Marion Polak Stichting en Riki Stichting hebben een bijdrage geschonken. Emmy: "We willen ze allemaal hartelijk bedanken."

Grote behoefte aan sponsorgelden voor de jaarlijkse vakantie