Sint komt 25 november aan in de Oostermeent

HUIZEN Sinterklaas komt zondag 25 november van 14.00 tot 16.00 uur op bezoek in Winkelcentrum Oostermeent.

Dit jaar komt sint op zondag aan in Winkelcentrum Oostermeent. "Mede omdat onze winkels nu ook op zondag open mogen en er diverse kinderen niet op zaterdag konden komen, hebben wij de sint gevraagd om op zondag 25 november rond 14.00 uur weer gezellig langs te komen. En de sint vond dit een uitstekend idee, dus hij komt", laten de winkeliers weten.

Net zoals de vorige jaren komt de goedheiligman aan per boot in de haven van de Oostermeent. Een heleboel Pieten zullen meekomen en ook in het winkelcentrum kun je ze al tegenkomen. "Als de boot is afgemeerd, komt Sinterklaas aan wal en dan is het tijd om handen te schudden. Ook zullen er een aantal kinderen een dans laten zien die ze hebben geleerd bij Mo-Dance uit Huizen. Mocht je een mooie tekening hebben gemaakt dan mag je deze natuurlijk ook aan Sinterklaas geven."

Na de aankomst loopt sint naar de grote tent op het plein waar op het podium zijn stoel staat en een hele berg met cadeaus. Daar is ook de bekende Kidz DJ die liedjes draait en waar bezoekers gezellig op mee kunnen zingen en dansen. Rond 16.00 uur is het sinterklaasfeest in de Oostermeent afgelopen.


Uit eten met seniorengroep

HUIZEN De seniorengroep in Huizen organiseert op donderdag 22 november weer een Samen uit eten met senioren. Deze keer in restaurant De Verborgen Parel aan de Oostermeent-Noord 3/N in Winkelcentrum Oostermeent.

Deelnemers kunnen een driegangenmenu nemen, variërend in prijs van € 24,50 tot € 27,-. Deelnemers kunnen ook alleen een hoofdgerecht of een tweegangenmenu bestellen. De aanvang is 18.00 uur en met dieetwensen wordt rekening gehouden.

Wie deel wil nemen, wordt gevraagd zich voor 19 november aan te melden bij Roy Wens tussen 18.00 en 19.00 uur via 06-49 12 08 41. Na die datum zal voor het aantal aanmeldingen dat dan bekend is een tafel worden gereserveerd. Degenen die zich aangemeld hebben, krijgen daar bericht over.