Joop Daalmeijer wordt voorzitter van raadspodium over cultuur

HUIZEN Joop Daalmeijer gaat het raadspodium over kunst en cultuur leiden op 22 november in het gemeentehuis. Het thema van deze avond is 'Hoe zetten we Huizen cultureel op de kaart in de komende vijf jaar'? Iedereen die dat wil mag hierover een pitch - een korte presentatie - geven. Inmiddels hebben reeds 14 organisaties/personen zich hiervoor aangemeld.

De gemeente gaat een nieuwe kunst- en cultuurnota maken. Een werkgroep bestaande uit raadsleden heeft daarom het initiatief genomen om een raadspodium te organiseren. Het doel van dit raadspodium is om te horen wat er speelt en leeft op het gebied van kunst en cultuur. Personen en organisaties worden uitgenodigd om al hun ideeën over dit onderwerp te presenteren. Ze hoeven zich hierbij niet te laten beperken door geld. Ze kunnen denken in mogelijkheden en niet in beperkingen. Belangstellenden kunnen zich nog aanmelden tot 16 november via k.derooij@huizen.nl of 035-5281350.
Tijdens het raadspodium zitten de raadsleden op de tribune. Zij zijn dus toehoorders. Ze nemen de input van deze avond mee als belangrijke informatiebron voor de te maken nieuwe kunst- en cultuurnota.

De deuren van het gemeentehuis gaan op 22 november om 19.00 uur open, waarna om 19.30 uur het raadspodium van start gaat. Alle inwoners, bedrijven en betrokkenen zijn welkom tijdens deze avond. Ook aanwezigen kunnen ter plekke reageren en zo hun input geven.