Collecte Leger des Heils

HUIZEN Vrijwilligers van het Leger des Heils gaan van 26 november tot en met 1 december langs de deuren met de collectebus.

De opbrengst van de jaarlijkse deur-tot-deurcollecte is bestemd voor lokale activiteiten waarmee het Leger des Heils sociale uitsluiting en eenzaamheid bestrijdt.

"Steeds meer mensen zijn op zichzelf teruggeworpen en niet iedereen redt het alleen. Voor deze mensen biedt het Leger des Heils een vangnet. Dat gebeurt bijvoorbeeld door middel van maaltijdprojecten, schuldhulpverlening, spelletjesmiddagen, kledingwinkels en de soepbus. Voor deze buurtgerichte activiteiten ontvangt het Leger des Heils geen subsidie. Deze activiteiten worden dus volledig betaald uit donaties", aldus het Leger des Heils.


Vrije dansavond Dance-Point

HUIZEN Dance-Point aan de Havenstraat 305d houdt zaterdagavond 24 november tussen 20.30 en 24.00 uur een vrije dansavond.

"Deze avond is open voor iedereen die wil dansen en een gezellige avond uit wil hebben. Tevens zal er gedurende de avond een leuke workshop gegeven worden", aldus de dansschool. De avond is gratis.

Meer informatie staat op dance-point.nl.


Workshop 'Een kaart voor elke dag'

HUIZEN Een gratis workshop in de bibliotheek tegen huiselijk geweld, kindermishandeling en ouderenmishandeling: 'Een kaart voor elke dag'. Deze wordt 28 november van 9.30 tot 12.00 uur gehouden.

Creativiteit is een manier om negatieve emoties die ontstaan na geweld om te buigen in positiviteit. Deelnemers kunnen dat zelf ook ervaren. Onder leiding van kunstenaar en ervaringsdeskundige Esther Veerman maakt iedere deelnemer een eigen kaart aan de hand van creatief materiaal en acrylverf.

Aanmelden kan via e-mail:
sociaaldomein@regiogv.nl.