Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de nieuwe verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:
Samen kerst vieren
Lijkt het je leuk om mensen thuis te ontvangen om samen kerst te vieren? Om samen te genieten van een mooie avond vol met verhalen, lekker eten en nieuwe ontmoetingen. Een fijn moment om te delen waarbij je aandacht aan elkaar kunt geven. Heb jij een plekje aan tafel over of wil je meer weten over dit project? Neem contact op via de website!

Leermaatje voor theorie rijbewijs
Ben jij geduldig en kun jij duidelijk dingen uitleggen? Sherpa Cursus zoekt iemand die het leuk vindt om cliënten te helpen met het aanleren van de theorie voor een rijbewijs. Hiervoor help je mensen met veelal een licht verstandelijke beperking en zij hebben veel oefening en herhaling nodig. Het contact is een-op-een en jullie kunnen zelf afspreken op welke dagen. Hiervoor krijg je informatie en ondersteuning vanuit Sherpa. Wil jij ze de weg op helpen?

Handjes voor de nieuwjaarsduik
Voor de nieuwjaarsduik in Huizen op 1 januari 2019 zijn extra handjes nodig! Wil jij helpen met de ontvangst van duikers, uitschenken van de soep of met het verzorgen van eten/drinken? Of ondersteun je liever met algemene klusjes zoals op- en afbouwwerkzaamheden en het houden van toezicht? Help mee aan dit evenement en start met een goed begin aan het nieuw jaar.

Vrijwilliger voor de Kringloop
KringloopCentrum Eemnes-Huizen is op zoek naar een vrijwilliger voor de winkel. De werkzaamheden bestaan vooral uit het aanvullen van de winkelschappen en het op orde houden van de winkel. Daarnaast help je klanten met het afhandelen van aankopen. Met name op de maandag, donderdag en vrijdag is er iemand hard nodig, maar op andere dagen ben je ook van harte welkom. Heb je zin om te komen helpen in een gezellig team? Dan komen ze graag met je in contact!