Positivo Mark Verhees komt signeren

HUIZEN Mark Verhees van het platform Voor Positiviteit! en auteur van 'De Vibe' komt zaterdag 1 december van 12.00 tot 14.00 uur boeken signeren bij Bruna aan de Kerkstraat.

Mark heeft ook zijn positieve spreuken verwerkt in twee scheurkalenders, waarvan een speciaal voor de zorg. Daarnaast zijn deze in een agenda verwerkt.

Voor Positiviteit

Met zijn site Voor Positiviteit wil Mark positiviteit de wereld in sturen. "Positieve spreuken, gedichten, verhalen, ervaringen, et cetera. Ik wil positiviteit toevoegen aan iedere dag. Ik kies ervoor om alles vrij te delen. Iedereen kan informatie van deze site zonder toestemming gebruiken. Ik juich dit zelfs toe. Publiceer het. Schrijf erover. Zing het. Dans erop. Het gaat om de boodschap. Mijn kennis over positieve psychologie en het op een persoonlijke wijze kunnen delen maakt mij uniek. Ik ben expert in positiever denken, leven, werken."

Via Twitter, Facebook, zijn website en e-mails bereikt hij dagelijks ruim 600.000 mensen.


Leesgroep filosofie

HUIZEN Liefhebbers kunnen nog terecht bij de leesgroep filosofie in Huizen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

De groep kiest uit de literatuurlijst van de landelijke organisatie Senia en komt 1 x in de 6 à 7 weken bij elkaar op woensdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur. Meer informatie is verkrijgbaar bij de contactpersoon, Ina van Vliet, via e-mail inavli@planet.nl.
Meer informatie is ook te vinden bij senia.nl onder het kopje 'Hoe werkt het?'.


Kerstmarkt Voor Anker

HUIZEN Voor Anker aan het Oranje Nassauplein 100 houdt 12 december van 14.00 tot 16.45 uur een kerstmarkt.

Er zijn 17 verschillende stands met onder andere mooi verlichte kerststukjes, kaarsen, bloemsierkunst, voor Albanië, Israël producten, aloë veraproducten, sieraden, kerstkaarten, kunst en schoenen en meer. Ook zijn er weer poffertjes verkrijgbaar.