Nieuw gebouw Erfgooiers College

Vervolg voorpagina

Wethouder Marlous Verbeek: "Na bespreking en goedkeuring van de gemeenteraad kan het Erfgooiers College aan de slag met de bouw van een schoolgebouw dat duurzaam is en past bij het onderwijs dat in Huizen wordt geboden: een van de uitgangspunten in ons coalitieakkoord."

Bouw

Als de raad instemt met het beschikbaar stellen van het krediet en de lening kan het ontwerp worden uitgewerkt. Dan wordt ook de omgevingsvergunning aangevraagd. Start van de bouw is in augustus 2019 gepland. De oplevering vindt dan eind 2020 plaats.


Mailadres onderzoeks-commissie integriteit gemeente

HUIZEN Inwoners, bedrijven en medewerkers kunnen via het mailadres melding@commissie-hzn.nl meldingen doen van misstanden in de gemeentelijke organisatie op het gebied van integriteit.

Dit e-mailadres blijft minimaal tot en met januari 2019 in gebruik. Naar postbus 325, 1270 AH Huizen kunnen meldingen per post worden gestuurd.

De externe onderzoekscommissie is opgericht naar aanleiding van een melding over vermoedelijke integriteitsschendingen bij het team Wijkbeheer en Service. Het college heeft hier onderzoek naar laten doen door Deloitte Forensic Services BV. De bevindingen waren voor het college aanleiding voor een aantal maatregelen, waaronder het instellen van deze externe commissie.