Kinderen vanaf 6 jaar kunnen al meedoen.
Kinderen vanaf 6 jaar kunnen al meedoen. Foto: Musical4daagse

Musical4daagse bij Dance-Point in de kerstvakantie

HUIZEN Dance-Point aan de Havenstraat 305d organiseert in samenwerking met de Musical4daagse vier dagen zingen, dansen en acteren voor kinderen van 6 tot 12 jaar. De Musical4daagse vindt plaats van 27 tot en met 30 december bij Dance-point.

"De Musical4daagse is inmiddels een begrip in Noord-Holland en Utrecht. Afgelopen kerstvakantie en herfstvakantie was het een groot succes met meer dan 50 aanmeldingen. Vier dagen zingen, dansen en acteren, met als afsluiter een echte voorstelling voor een publiek van familie en vrienden", aldus theaterdocenten Caroline Leardi en Jeroen Heiligers die het concept hebben ontwikkeld. Het unieke concept geeft kinderen van 6 tot 12 jaar de kans om in de vakantie een intensieve musicaltraining te volgen.

Het is de eerste keer dat de Musical4daagse in Huizen wordt gehouden, maar het concept bestaat al langer. Fenna (11): "Het was superleuk om met de Musical4daagse mee te doen. Vooral het oefenen en het optreden waren heel leuk!" De moeder van Taco: "Toen ik aan Taco (6) vroeg wat hij zo leuk vond aan de einduitvoering van de Musical4daagse, zei hij: 'Als ik op het podium sta en de lichten gaan aan, dan voel ik me magisch!' Hoe tof kan een vakantie zijn!" De vader van Sara laat weten dat zijn dochter de Musical4daagse een 10 geeft. "Wij als ouders waren ook enthousiast over de musical die door haar en de andere kinderen in vier dagen tijd heel goed werd neergezet. Wat een leuke, mooie uitvoering en heel goed voor het zelfvertrouwen van onze dochter."

Aanmelden voor de Musical4daagse kan tot 13 december via de website www.musical4daagse.nl. Let op, er is maar beperkt plaats! Kosten voor 4 dagen: € 127,95.