Afbeelding

André Vink

Actief binnen Huizen Bruist en de initiatiefgroep Huizen Haven van 't Gooi, 66 jaar, sinds 2007 in Huizen

Wat doe je in het dagelijks leven?
"Gepensioneerd oud-directeur HISWA Groep en ben me in Huizen en de Regio G/V gaan interesseren, o.a. in de Kustlijn-en Havenontwikkeling."

Wat wil de initiatiefgroep Huizen Haven van 't Gooi bereiken?
Kwalitatieve upgrading van wat wij hebben en herwaardering voor de 'natte kansen' voor Huizen, zowel voor de eigen inwoners als uit toeristisch recreatief oogpunt en dat in afstemming met 'de buren'."

En Huizen Bruist?
"Het zijn van een platform dat Huizen leuker en inclusiever wil maken door te 'Verbinden, Versterken en Vermarkten', mede gestimuleerd door het DNA van Huizen, opgesteld door Hans v.d. Brink."

Met wie wil je nog een gesprek?
"Mijn lang geleden overleden vader (bouwjaar 1905) over o.a. zijn Indië-tijd inclusief zijn periode in het jappenkamp."

Welk groot evenement zou naar Huizen moeten komen?
"Eén groot maritiem evenement waarin we de bestaande natte initiatieven bundelen en nieuwe elementen toevoegen, zoals een klassieke schepenbeurs. Hoogste tijd voor eensgezindheid en een Huizen Marketingorganisatie."

Zeilboot of motorboot?
"Zeilboot, omdat niets je kop beter leeg maakt dan een mooi lang halfwindsrak onder spinnaker, met je blik op oneindig!"

Welke reis wil je nog maken?
"Ik zou nog wel eens de Atlantische Oceaan over willen met de clipper Stad Amsterdam, maar ook eens een tijdje op de motor in Zuid-Italië rondstruinen."

Wat zou je nooit (meer) doen?
"Mijn omgeving te veel opjagen in het realiseren van eigen doelen. Daarmee ben ik wel over grenzen van dierbaren heen gegaan."