Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de nieuwe verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:

Liefs in een envelopje
Wie verdient er volgens jou wat extra aandacht, een steuntje in de rug of gewoon een beetje liefde tijdens de feestdagen? Geef diegene nu op door Secret Santa een berichtje te sturen op Huizenvoorelkaar! Laat in het bericht weten wat je op het kaartje wil schrijven en wie dit kaartje volgens jou verdient. Dan zorgt de Secret Santa ervoor dat er in de komende weken een lief kaartje bij die persoon in de bus ligt. Je kunt een bericht sturen tot 19 december.

Helpen op een magisch kasteel
Wil jij meehelpen op het magische kasteel Muiderslot? Ze zijn op zoek naar vrijwilligers voor hun museumwinkel. Je helpt mee met het aanvullen en verkopen van spullen en het netjes houden van de winkel. Daarnaast reik jij de medailles uit aan kinderen die de speurtocht door het slot hebben gedaan. Ben jij 4 uur in de week beschikbaar om bezoekers te begroeten?

Uitjes regelen voor ouderen
Wil jij graag mensen begeleiden en ben je goed met de computer? Dan is locatiecoördinator bij de Stichting Vier het Leven iets voor jou! Hiervoor word jij het eerste aanspreekpunt voor het team van vrijwilligers en zorg je ervoor dat de uitjes voor ouderen in regio Huizen goed verlopen. Je werkt grotendeels vanuit huis, waarvoor je wel een eigen computer moet hebben. Daarnaast kom je ook gezellig op kantoor om andere vrijwilligers te spreken.

Kerstvrijwilliger bij AAP
Stichting AAP zoekt vrijwilligers voor de centrale voerkeuken of dierverzorging in de kerstvakantie. Je helpt met het bereiden van het eten voor de dieren of met het schoonmaken van de verblijven. Ben jij minimaal 16 jaar en 5 dagen in de vakantie beschikbaar? Dan komen ze graag met je in contact! Dit is een goede manier om te kijken of deze job misschien voor een langere tijd bij je past.