Kerst Inspiratie Festival

HUIZEN Het Kerst Inspiratie Festival 2018 vindt zaterdag 22 december plaats rondom de Nieuwe Kerk aan de Brede Englaan 28 in Huizen. Het is een eigentijds festival met een zeer gevarieerd programma.

De New Church Band speelt trendy muziek en kerstnummers. Het belooft een inspirerend festival te worden met discussies met bekende sprekers over kerst in een College Tour-achtige setting. Voor de kinderen is er een knutselhoek ingericht waar ze hun eigen kerstster kunnen versieren.

Ook is er warme chocolademelk met kerststol, glühwein en lekkere gerechten uit Big Green Eggs. De vuurkorven en kerstbomen zorgen voor nog meer kerstsfeer.

Het Kerst Inspiratie Festival wordt georganiseerd door de Nieuwe Kerk en de Goede Herderkerk. Vanuit de opbrengst worden missionaire projecten financieel ondersteund.


Kerstzang-dienst
Oude Kerk

HUIZEN De jaarlijkse traditionele kerstzangdienst wordt zaterdag 22 december om 19.30 uur gehouden in de Hervormde Oude Kerk aan de Kerkstraat.

Hieraan werken mee het Chr. Mannenkoor Laudate uit Barneveld onder leiding van Ineke Bos-Strootman, Hugo van der Meij op orgel, Jan Broekhuis op piano, alt Liesbeth Blankespoor-Strootman en bariton Pieter Nap.

Verder is er samenzang van veel bekende kerstliederen en wordt er een korte meditatie gehouden. Collecte na afloop en de toegang is gratis.


Geen Tol Hansse in
De Boerderij

HUIZEN De voorstelling 'En het bleef maar waaien' met liedjes van Tol Hansse in theater De Boerderij gaat vrijdag 14 december niet door.

Er zijn geen reserveringen, zodat Clous van Mechelen en Nol van Bennekom in overleg met De Boerderij hebben moeten besluiten het programma af te gelasten.