Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de nieuwe verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:
Zingend het jaar uit!
Op 31 december sluit de Vrijwilligerscentrale het jaar feestelijk af met bewoners van Vivium Zorggroep de Bolder. Hiervoor zoeken ze vrijwilligers die willen helpen om er een gezellige ochtend van te maken. Van 10.30 tot 12.30 uur gaan we heerlijke oliebollen en appelflappen eten, zingen en proosten op een gezond 2019! Heb jij zin en tijd om mee te doen? Aanmelden kan tot 23 december.

Groene secretaris gezocht
Als jij je wilt inzetten voor het behoud van de natuur en voor duurzame ontwikkeling van het Gooi is deze vacature wat voor jou! De Vereniging Vrienden van het Gooi is op zoek naar een nieuw bestuurslid. Je wordt de rechterhand van de voorzitter en houdt je bezig met vergaderingen voorbereiden, notuleren en gesprekken voeren. Je hoeft hiervoor geen ervaring te hebben, maar wel passie voor de natuur!

Maatjes voor elkaar
Op Huizenvoorelkaar staan meerdere oproepen voor een maatje. Wil jij bij iemand op bezoek komen, met iemand wandelen of een uitje ondernemen? Vooral tijdens de feestdagen wordt extra aandacht gewaardeerd. Er zijn ook mensen die hulp nodig hebben met het doen van kerstboodschappen. Hiervoor kun je samen naar de winkel of de boodschappen meenemen. En misschien heb je wel zo'n leuke klik met elkaar dat je voor een wat langere periode wilt helpen.

Een gastvrouw of –heer Mamacafé
Lijkt het je leuk om gastvrouw of –heer te worden bij het Mamacafé? Dit is een plek waar ouders met kinderen tot 4 jaar komen om gezellig te kletsen en te spelen en om vragen te stellen over opvoeding. Je gaat het café openen/sluiten, zet speelgoed klaar en verzorgt de koffie en thee. Het Mamacafé vindt elke vrijdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur plaats in wijkcentrum 't Holleblok. Heb jij 1 of 2 keer per maand hier de tijd voor?