Twee dagen kerstmarkt Oostermeent

HUIZEN De winkeliers in Winkelcentrum Oostermeent houden zaterdag 22 december van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 23 december van 12.00 tot 17.00 uur een kerstmarkt. Zondag zijn daarom ook veel winkels open.

Voor het eerst dit jaar staan er een heel aantal kersthuisjes her en der verspreid over het centrum waar bezoekers leuke cadeaus kunnen kopen en waar ook heerlijke warme chocolademelk en glühwein te verkrijgen is. Er is ook een kraam van de Huizer-maatjes waar de aankomende bewoners zelfgemaakte hebbedingetjes voor deze winter verkopen. Olga Dol zet de trend met kerststukjes met een natuurlijke uitstraling.

Er is een podium waar drie zangkoren uit Huizen - Shantykoor Zoute Zee, Surprise en Vergeet je verdriet - hun repertoire laten horen. Zowel op zaterdag als op zondag wordt er opgetreden. Ook Henry Boelen komt met zijn piano langs.

De levende dierenstal waar je de beesten mag aaien en misschien wel een wortel mag geven, is er ook dit jaar weer. Daarnaast loopt de Kerstman zelf rond in het centrum. Bezoekers kunnen met hem op de foto als zij willen.


Kerstgala Dance-Point

HUIZEN Het jaarlijkse Kerstgala bij Dance-Point aan de Havenstraat vindt dit jaar plaats op zaterdag 22 december. Het begint om 20.30 uur en eindigt om 01.00 uur.

Het belooft een fantastische avond te worden met een welkomstdrankje, heerlijke hapjes, maar ook twee geweldige demonstraties van een toppaar uit de Nederlandse competitie. De dresscode voor deze avond is gala, wat betekent dat bezoekers feestelijk gekleed dienen te komen.

De prijs van de kaarten is € 12,50 en deze zijn nu verkrijgbaar. Op de avond zelf, aan de deur kosten de kaarten € 15,-, mits niet uitverkocht. Meer informatie op dance-point.nl.


Geef-en-neem-winkel dicht

HUIZEN De geef-en-neemwinkel in 't Vuronger is gesloten van 24 december tot en met 3 januari in verband met de schoolvakantie.