Woonwijk Ruijtersweide in Zuidpolder.
Woonwijk Ruijtersweide in Zuidpolder. Foto: Projectbureau Zuidpolder

Drukbezochte meet & greet voor Ruijtersweide in Café Eemland

Eemnes De meet and greet voor de woningen in de nieuwste wijk Ruijtersweide in Zuidpolder afgelopen donderdagavond was een groot succes. Ruim 250 geïnteresseerden bezochten de bijeenkomst in Grand Café Eemland.

De verkoop startte een week eerder via www.ruijtersweide.nl en een groot aantal belangstellenden had zich al online ingeschreven. Tijdens de meet and greet konden zij vervolgens gericht vragen stellen over de verschillende woningtypes die men tevoren al goed online had kunnen bekijken. Natuurlijk was er voor elke bezoeker een sfeerbrochure en konden de maquette en alle woningtypes uitgebreid bekeken worden.
De bezoekers reageerden enthousiast op de architectuur en uitstraling van de woningen. De starterswoningen met een verkoopprijs van 213.500 euro v.o.n. kregen veel belangstelling. Veel animo was er ook voor de herenhuizen, de grotere twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Ook was er aandacht voor het feit dat de energiezuinige woningen met een EPC=0 veel comfort bieden tegen lagere woonlasten. Met de mogelijkheid voor de optie 'gasloos wonen' zijn de woningen in Ruijtersweide voorbereid op de toekomst.
Voor de woningen in Ruijtersweide is een veelvoud aan inschrijvingen ontvangen. De inschrijving is inmiddels gesloten. Deze week ontvangen alle inschrijvers een bericht over de toewijzing van de woningen. Naar verwachting start de bouw in het eerste kwartaal van 2019.