Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de nieuwe verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:

Vervoer nodig?
Wil je in de kerstperiode graag op familiebezoek, naar een kerstdiner, een mooi concert of een andere bestemming? In de kerstvakantie werken de vrijwilligers van ANWB AutoMaatje Huizen en Vrijwilligerscentrale Thuishulp samen. Als Arrenslee Santa's staan zij klaar om jou naar je bestemming te brengen. Vervoer aanvragen? Kijk bij de Arrenslee Santa op Huizenvoorelkaar of bel direct met 035-6250005.

Koffiedrinken in De Marke
Kom als Secret Santa koffie drinken met bewoners van De Marke De Meenthoek! Op 30 december is iedereen welkom om er een gezellige zondagmiddag van te maken. Kun je deze datum niet? Na de feestdagen gaan ze er gewoon mee door. Het koffiemomentje is van 14.00 tot 15.30 uur. Ook mensen die niet in De Marke wonen, zijn van harte welkom.

Zoutstrooiers gevraagd
Ben jij de Super Santa die voor een veilig pad wil zorgen voor Vivium De Bolder? Ze zoeken mensen die bij hen in de buurt wonen en met gladheid de omgeving van het huis met zout willen bestrooien. Hierdoor kunnen bewoners en bezoekers veilig in en uit het huis. Het weer overvalt ons soms, waardoor deze vrijwilligersjob niet te plannen is. Ben jij de winterperiode inzetbaar?

Handjes voor de nieuwjaarsduik
Voor de nieuwjaarsduik in Huizen op 1 januari 2019 zijn extra Santa's nodig! Wil jij helpen met het ontvangst van duikers, uitschenken van de soep of met het verzorgen van eten/drinken? Of ondersteun je liever met algemene klusjes zoals op- en afbouwwerkzaamheden en het houden van toezicht? Help mee aan dit evenement en start met een goed begin aan het nieuw jaar.