Afbeelding
Foto:

B en O Rozestraten: 'Wij bieden totaalpakket voor beeld en geluid'

Op 1 oktober was het zeven jaar geleden dat de winkel van Rob Schipper aan de Havenstraat - waar al sinds 1974 Bang & Olufsen verkocht wordt - officieel van naam veranderde en Bang & Olufsen Rozestraten werd.

De broers Steven en Robert Rozestraten, al vele jaren actief in de zaak, waren vertrouwd met het innovatieve merk Bang & Olufsen, dat bekend is om het prachtige Deense design. Inmiddels zijn ze een begrip in 't Gooi. In de loop der jaren is deze vestiging uitgegroeid tot een van de meest gespecialiseerde B&O-winkels van Nederland.

De producten zijn natuurlijk heel belangrijk, maar zeker ook de unieke service die Rozestraten biedt.

'Bij een hoogwaardig product hoort een uitmuntende service'

Dat is waar Bang & Olufsen Rozestraten zich sterk voor maakt. Zo zijn zij met regelmaat te vinden in het buitenland om grote installaties te realiseren. Of dit nu in Frankrijk, Spanje of Zwitserland is, maakt voor hen niet uit.

Naast B&O kunt u hier ook terecht voor Sonos muzieksystemen, voor domotica en voor tv's van andere merken, zoals onder andere Samsung en LG, waarvoor ook maatwerkoplossingen geleverd kunnen worden.

Tevens heeft B&O Rozestraten internetspecialisten die ervoor zorgen dat u in de gehele woning van optimaal wifi kunt genieten.

Zo biedt Rozestraten een totaalpakket voor beeld én geluid.

Afbeelding