Afbeelding
Foto:

Makelaar 3.0 Mark Teeuwissen

'Huiseigenaren zoeken geen stenen, maar woongeluk'

Met deze uitspraak laat makelaar Mark Teeuwissen een eigentijds geluid horen in het traditionele landschap van makelaars. Hij ziet het tevens als missie van zijn nieuwe makelaarschap 3.0. Na een paar slechte ervaringen met makelaars bedacht Mark dat hij het zelf beter zou kunnen. En dus maakte hij jaren geleden de overstap naar het makelaarschap. Al snel ontdekte hij dat zijn innovatievere en mensgerichtere aanpak tot grote tevredenheid leidde bij zijn klanten. In 2017 besloot hij om zijn eigen visie op de makelaardij in te zetten als Makelaar 3.0.

[foto Mark]

Wat houdt dat in, Makelaardij 3.0?

"Als makelaar speel je in op een behoefte van de klant. Ze zoeken een koper voor hun huis of ze zoeken een andere, beter passende woning", legt Teeuwissen uit. "Dit is een grote stap in het leven van een klant, het gaat immers om heel veel geld. Daarom speelt vertrouwen een essentiële rol in de begeleiding. Als makelaar moet je daar goed van doordrongen zijn. Ook al heb je een portefeuille vol met klanten, iedere klant heeft recht op een unieke en persoonlijke aanpak." Juist daar gaat het volgens Teeuwissen vaak mis. Veel makelaars gebruiken voorgeprogrammeerde oplossingen en bieden een standaarddienstenpakket aan. Terwijl iedere klant een eigen verhaal heeft. "Als Makelaar 3.0 bied ik op maat gemaakte dienstverlening aan. Wat ik lever is flexibel en transparant, zowel voor kopers als verkopers. Mijn service kan in deelmodules afgenomen worden, waardoor ik mijn begeleiding heel gericht kan inzetten. Zo werk ik altijd met een persoonlijk marketingplan dat constant gemonitord wordt. Hierdoor kunnen we efficiënt schakelen, wat sneller leidt tot een gewenste transactie. Het uitgangspunt hierbij is dat mijn klant een grote mate van zelfbeschikking houdt in het aan- of verkoopproces. Uiteindelijk gaat het kopen of verkopen van een huis altijd over het vergroten van het woongeluk van de eigenaar. Of je nu uit een 'slechte' situatie verhuist, zoals een scheiding, of op zoek bent naar je droomwoning of beter passend huis: je streeft altijd naar een verbetering en dus naar meer levensgeluk. Juist daarom is dit proces zo persoonlijk en vraagt het mijns inziens dan ook om een op maat gesneden benadering die veel verder gaat dan het verkopen van stenen."

(foto punten traditioneel versus makelaar 3.0)

Wat betekent dit voor mij als verkoper?

"Als verkoper ken jij je huis, je buren en je wijk het best. Met jouw specifieke kennis kun je een grote rol spelen in het verkoopproces. Als makelaar breng ik deskundige ervaring in en samen vormen we dan een gouden combinatie om je huis heel gericht - binnen korte tijd - aan de juiste mensen te verkopen." Teeuwissen bundelde zijn jarenlange kennis en ervaring in een praktisch en toegankelijk zelfhulpboek 'Je eigen huis verkoop je zó!', waar inmiddels een 2e druk van is verschenen. "Zelf je huis verkopen is echt veel makkelijker dan je denkt", stelt Teeuwissen. Met zijn boek onder de arm geeft hij regelmatig (gratis) masterclasses en lezingen op zijn kantoor aan de Haardstedelaan in Huizen. Op een bevlogen manier inspireert hij verkopers door ze aan de hand te nemen langs de zes sleutelfactoren voor een succesvolle verkoop.

En als ik een nieuwe woning zoek?

'

"Ook als je op zoek bent naar je droomwoning of een huis dat beter past bij je levensfase, benader ik jouw vraag met mijn Makelaar 3.0-visie", vertelt Teeuwissen. "In de jaren dat ik als makelaar werk, heb ik veel onderzoek gedaan naar wat belangrijk is voor het vinden van woongeluk." Om kopers te helpen, organiseert Teeuwissen iedere dinsdagavond in september en oktober een inloopspreekuur op zijn kantoor voor een vrijblijvend, maar wel persoonlijk, advies voor potentiële huiseigenaren. Op zijn website www.markteeuwissen.nl vind je de agenda met de geplande activiteiten.

Gelukkig in Huizen

Op je website en Facebook staan meerdere vlogs van 'Gelukkig in Huizen'. Waarom maak je deze filmpjes over Huizen?

Teeuwissen: "Omdat ik makelaar in Huizen (eo) ben, wil ik mijn enthousiasme over mijn werkgebied uitdragen. Zoals ik al aangaf, streef ik naar optimaal woongeluk voor mijn klanten. Woongeluk wordt door allerlei factoren bepaald. Door een fijn huis, maar ook door sociale contacten en een prettige woonomgeving met cultuur en bedrijvigheid in een groene omgeving. Huizen heeft het allemaal! Ik wil dit graag in kaart brengen zodat bewoners en toekomstige inwoners geïnspireerd raken en met een frisse blik naar hun woonomgeving kijken." Binnenkort start Teeuwissen met een nieuwe serie vlogs van 'Gelukkig in Huizen' met als thema: 'Mijn geluksplek in Huizen'.

[foto vlog met logo Gelukkig in Huizen]

Op zoek naar geluksplekken in Huizen

Ben jij een Huizenaar of ben je van plan in Huizen te gaan wonen en wil jij je geluksplek met Mark Teeuwissen delen? Bel of mail hem dan. Uit alle geluksplekken worden er vijf uitgezocht waar een 'Gelukkig in Huizen'-vlog van gemaakt wordt. Ook maak je kans dat jouw geluksplek opgenomen wordt in de Geluksplekkenranglijst van Huizen.

Mark Teeuwissen is gecertificeerd registermakelaar. Hij maakt gebruik van een unieke, innovatieve en strategische aanpak in het verkoop- en aankoopproces van een woning. Ook is hij docent makelaardij, verkooptrainer, schrijver, spreker en oprichter van Makelaardij 3.0. Als woongelukexpert doet hij voortdurend onderzoek naar het verbeteren van woongeluk. Op zijn website blogt en vlogt hij handige tips over de verkoop en aankoop van een huis. Teeuwissen werkt vanuit zijn kantoor aan de Haardstedelaan 16 in Huizen waar je van harte welkom bent voor een kop koffie en een gesprek over je persoonlijke, gelukkige, potentiële woonplek.

www.markteeuwissen.nl – info@markteeuwissen.nl - telefoon: 035-2031477

Afbeelding
Afbeelding