Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de nieuwe verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:

Penningmeester gezocht
Houd je van watersport en heb je kennis over financiële administratie? De Huizer Reddingbrigade zoekt een nieuwe penningmeester. Als bestuurslid ben je aanspreekpunt voor subsidie en beleid en regel je alles wat met de financiën te maken heeft. Het bestuur vergadert 1x per 4 tot 6 weken. Het werk zal enkele uren per week van je tijd in beslag nemen. Wil jij je in 2019 hiervoor inzetten? Ze horen graag van je!

Vrijwilligers voor stichting Weekje Weg
Help mee aan een onvergetelijke zomer! Weekje Weg organiseert voor gezinnen een zorgeloze vakantie. Zij hebben extra handjes nodig. Wil je creatief bezig zijn en spellen organiseren? Dan is de rol van animator iets voor jou. Of help je liever als contactpersoon? Dan ben je de tussenpersoon voor gasten, het recreatieterrein en de stichting en zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Gezelligheid kent geen tijd
De bewoners van Visio Elizabeth Kalishuis gaan graag op pad, maar kunnen dit niet alleen. Houd jij net zoals de bewoners van theaters bezoeken, winkelen, concerten beluisteren, lunchen of een kopje koffie drinken? Dan zijn zij op zoek naar jou! Jij kunt aangeven hoe vaak je beschikbaar bent en wat je leuk vindt. Ze hopen je snel te ontmoeten.

Ouders helpen met Taal voor Thuis
Vind je het leuk om anderen iets te leren, ben je graag bezig met taal en sta je open voor mensen met een andere culturele achtergrond? Dan komt het Digi&Taalhuis graag met je in contact! Zij helpen ouders van kinderen van 2-12 jaar met het begeleiden van hun kinderen met taal. Je gaat samen met een andere vrijwilliger 3 uur in de week een groepje ouders helpen onder schooltijd.