Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de nieuwe verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:

Bijrijder op de auto

Ben je graag onderweg en kun je fysiek wel wat werk aan? KringloopCentrum Eemnes-Huizen zoekt een vrijwilliger die regelmatig beschikbaar is voor de inbreng van goederen. Je rijdt mee met de chauffeur en helpt bij het laden en lossen van goederen. Je zorgt dat alles goed vast zit voor transport en dat alle spullen op de juiste plek aankomen.

Gezellige middag organiseren

In De Marke De Meenthoek zijn ze op zoek naar een vrijwilliger die een gezellige middag wil organiseren. Dit doe je voor een kleine groep ouderen die slechtziend zijn. Je ontvangt de bewoners met een kopje koffie of thee, maakt een puzzel met iemand of leest voor uit een boek. Na afloop help je mee met opruimen. Lijkt het je leuk om gezellig een praatje te maken en te zorgen voor een goede sfeer?

Rondleidingen geven in het museum

Gek op geologie en kinderen? Dan is het Geologisch Museum Hofland misschien iets voor jou! Je begeleidt kinderen van de basisschool die op avontuur gaan in het museum. Kennis over geologie/archeologie zou fijn zijn, daarom is deze vacature in het bijzonder geschikt voor (ex-)leerkrachten! Anders is het mogelijk om dit op de job zelf te leren. De rondleidingen geef je vooral tijdens schooluren.

Vluchtelingen coachen

Als coach bij VluchtelingenWerk Huizen geef je uitleg over regels, help je bij het invullen van formulieren en onderhoud je contact met verschillende instanties. Je kunt goed uitleggen, meedenken en bent bekend in Huizen. Ben jij voor een lange periode minimaal 1 dag in de week beschikbaar? Jouw hulp is van harte welkom.