Huizer Cafe met Maartje van Weegen en Nol van Bennekom

HUIZEN Het Huizer Café vindt dinsdag 15 januari weer vanaf 20.00 uur plaats in het theater van Toneelvereniging Ontwaakt aan de Bakboord 70. Speciale gasten zijn deze keer Maartje van Weegen en Nol van Bennekom.

Het Huizer Café heeft de gewoonte om het jaar bijzonder te starten en doet dat allereerst met de terugblik op het afgelopen jaar. "Een bijzonder jaar waarin we helaas afscheid moesten nemen van de 105-jarige Huizer Courant. Het was het lijfblad voor de echte Huizers en betrokken inwoners van die van buitenaf in Huizen kwamen wonen."

Huizer dialect

Alle lokale gebeurtenissen zullen weer besproken worden in het Huizer dialect "en dat zijn er nog al wat', aldus de mensen van het Huizer Café. "Maar om nog niet meer uit de school te klappen nodigen we u allen uit om eens een kijkje te komen nemen."


Inloopavond The Moclas Singers

HUIZEN Gemengd koor The Moclas Singers houdt maandag 14 januari open huis. Vanaf 20.00 uur zijn belangstellenden van harte welkom in De Engel aan de César Francklaan 13.

"Er is nog ruimte voor zangers en zangeressen, maar vooral bij de bassen en tenoren kunnen we versterking gebruiken", laat het koor weten.
Het koor heeft een gemengd modern - lichte muziek - en klassiek repertoire. De repetities zijn elke maandagavond van 20.00 uur tot 22.15 uur in Kerkgebouw De Engel aan de Cesar Francklaan 13.

Dirigent

Dirigent van het koor en tevens concertpianist is Frederic Voorn. Wie graag wat meer van hem wil weten kan kijken op zijn website: www.fredericvoorn.nl.

Wie zin heeft om mee te zingen kan zich aanmelden via de website van het koor www.moclas-singers.nl. Of binnenlopen tijdens de inloopavond op 14 januari. "Dat is op korte termijn dé manier om een indruk te krijgen. Je wordt met open armen ontvangen."