Eigenaar Gert Jan de Lange (links) in de tijdelijke winkel aan het Oude Raadhuisplein.
Eigenaar Gert Jan de Lange (links) in de tijdelijke winkel aan het Oude Raadhuisplein. Foto: Bob Awick

De Lange Menstore tijdelijk aan Oude Raadhuisplein vanwege verbouwing

HUIZEN - De Lange Menstore zit naar verwachting tot 26 februari tijdelijk in een winkel aan het Oude Raadhuisplein vanwege een uitbreiding van de winkel aan de Voorbaan 17. "Onze zaak wordt 130 vierkante meter groter, dat is ongeveer één derde meer ruimte straks", vertelt eigenaar Gert Jan de Lange.

Tijdens de verbouwing wordt de 'look-and-feel' van de huidige winkel behouden. "Vier jaar geleden hebben we de winkel helemaal aangepast en we krijgen goede reacties van klanten. Daar gaan we dus niets aan veranderen", legt Gert Jan uit. "Alleen de verlichting wordt iets aangepast."

Uitbreiding

Door de uitbreiding komt er veel meer ruimte in de huidige winkel aan de Voorbaan. "Hierdoor kunnen we het assortiment van cadeauartikelen zoals Happy Socks, A-dam Underwear en SECRID portemonnees overzichtelijker uitstallen."

Specialist

Gert Jan krijgt wel eens de vraag of hij zich niet ook op damesmode wil gaan richten. "Dat gaan we dus juist niet doen. Wij zijn specialist in het kleden van mannen. Van casual mode tot trouwpakken op maat en ook schoenen op maat van Greve. Straks in de nieuwe winkel ook jeans op maat! De pakkenkamer blijft een aparte ruimte ten opzichte van de rest van de winkel. Dat vinden onze klanten fijn. Daarnaast krijgen de bestaande merken meer ruimte en een duidelijkere presentatie en er komen ook leuke nieuwe merken bij zoals Lyle & Scott, Lacoste en Roy Rogers."

Van casual mode tot trouwpakken en schoenen op maat

De nieuwe winkel gaat begin maart open met de nieuwe voorjaarscollectie. Tot die tijd is er in de tijdelijke winkel aan het Oude Raadhuisplein leegverkoop.