Kinepolis start nieuw seizoen CinePlus

HUIZEN Kinepolis onthult met de start van 2019 een nieuw CinePlus-programma voor het komende halfjaar. De CinePlus is de ideale gelegenheid om midden op de dag samen met andere filmfans te genieten van speciaal geselecteerde kwaliteitsfilms, met een gratis kopje koffie of thee en wat lekkers. Een voordelig en gezellig filmuitje. Ook mogelijk in de bioscoop aan de Graaf Wichman.

Bij de eerste CinePlus van dit jaar vandaag op donderdag 17 januari om 14.00 uur is het spannende moordmysterie 'Murder on the Orient Express' te zien.

De CinePlus is een regelmatig terugkerend evenement waarbij Kinepolis er alles aan doet om de ideale filmmiddag in de bioscoop te organiseren. De CinePlus vindt altijd midden op de dag plaats, wat betekent dat het rustig is in de bioscoop en dat je niet in het donker naar huis hoeft. Het geluid van de film wordt iets minder hard gezet dan normaal en tijdens de inloop en uitloop staat het zaallicht wat langer aan.

De bioscoop is voor iedereen goed bereikbaar en ter plekke staan Kinepolis-medewerkers klaar om te helpen waar nodig en om er voor alle bezoekers een fijne bioscoopervaring van te maken. Een ticket voor dit filmuitje is ook nog eens heel voordelig, dat kost maar € 7,25.

Het complete aanbod en tickets voor alle voorstellingen zijn te vinden via Kinepolis.nl/CinePlus.


Spelavond bij Dance-Point

HUIZEN Dance-Point organiseert vrijdag vanaf 20.30 uur weer een spelavond en deze keer gaat het om keezborden.

Elke spelavond heeft een ander spel, maar deze vrijdag gaat het om keezborden. Dit is een combinatie van mens-erger-je-niet en kaarten. Zeer afwisselend, makkelijk, hilarisch, sarrend, verslavend, maar vooral enorm leuk om te doen.

"Voor de mensen die dit spel niet kennen, geven we om 20.30 uur eerst een speluitleg en daarna gaan we van start."

Deelname is gratis voor leden en niet-leden. Dance-Point bevindt zich in de Havenstraat 305d. Voor meer informatie: dance-point.nl.