Kinder-vakantiedag in De Malbak

HUIZEN/BLARICUM Kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen dinsdag 19 februari een dag vertoeven in en rondom De Malbak in het Blaricumse deel van de Bijvanck.

Tussen 10.00 en 15.00 uur is er een speel-en-doe-programma dat door een groep buurtbewoners van De Malbak samen met De Modelspoorclub en Repair Café Blaricum wordt georganiseerd.

Rangeercertificaat

Zo is er een sport-en-spelprogramma in de gymzaal, gaan deelnemers vogelhuisjes en een insectenhotel maken, knutselen, schilderen, is er een lego/duplo-speelhoek en kunnen de kinderen een rangeercertificaat halen bij de rangeerbaan van de modelspoorclub.

Opgeven

De bijdrage is 5 euro per kind. Opgeven en betalen kan alleen op 5, 6 en 7 februari tussen 10.00 en 16.00 uur in De Malbak.


40UP

HUIZEN 40UP komt zaterdag 23 februari naar Fletcher Hotel-Restaurant aan de Mastspoor 1 in het Nautisch Kwartier. Het feest vindt plaats in de naastgelegen Kalkovens.

Waar kun je als 40-plusser nog uit je dak gaan? Nou, bij 40UP dus. Lekker dansen met je eigen generatie op de tijdloos goede muziek van toen en nu. De hele avond upbeat met dj's die de tent afbreken alsof het leven pas begint.

Kaarten voor het evenement zijn te bestellen via de balie van Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier, via 035-523 0010 of via www.fletcherevents.nl.