Aangepaste kerkdienst Oosterlichtkerk

HUIZEN Een aangepaste en laagdrempelige dienst vindt zondag 10 februari om 10.00 uur plaats in de Oosterlichtkerk aan de Huizermaatweg 298.

Er is muziek en bijdragen van leden van de bijbelsoos. Hier zijn mensen van Visio en Philadelphia bij betrokken. Ook het koor Good News werkt mee aan deze dienst. Het thema is 'Meisje, sta op!'.

Na de dienst is er koffie en thee met iets lekkers.


Wandelen door het Oude Dorp

HUIZEN De maandelijkse wandeling door het Oude Dorp van Huizen vindt zaterdag 9 februari weer plaats. Het vertrekpunt is bij het Huizer Museum aan de Achterbaan 82 in Huizen om 14.00 uur. Kosten zijn € 4,- per persoon.

Tijdens de wandeling zal de wandelaar versteld staan van zo veel bijzonderheden. Via een wirwar aan steegjes en idyllische straatjes worden deelnemers door het Oude Dorp geleid.

Een greep uit de bezienswaardigheden: een trapgevelboerderij, een klokgevel, de oudste boerderijen van Huizen, authentieke visserswoningen, een voormalige bakkerij uit 1830, een plaggendijk, een oorspronkelijke boerderijtuin en nog veel meer. De gids weet leuke en minder leuke dorpsverhalen te vertellen en wijst u op mooie details.

De entree voor het museum bedraagt € 5,- en voor houders van een museumkaart is de entree gratis. In het museum is de nieuwe tentoonstelling over de Huizer Molen te bekijken.


Studieseminar ds. Oscar Lohuis

HUIZEN Ds. Oscar Lohuis, spreker voor Christenen voor Israël, is woensdag 13 februari op een studieavond.

Hij spreekt over 'De terugkeer van de Joden naar het Beloofde Land'. De bijeenkomst vindt plaats in Pinkstergemeente de Fontein aan de Keizer Ottolaan 1 in Huizen. De aanvang is om 20.00 uur en de toegang is gratis.