Huizer café met Peter en Pieter

HUIZEN Het Huizer Café vindt weer plaats op dinsdag 19 februari vanaf 20.00 uur bij Toneelvereniging Ontwaakt in het theater aan de Bakboord 70. Deze keer zijn onder andere Peter Kos en Pieter Hogenbirk van De Krachtcentrale gast aan tafel.

"Peter en Pieter zullen ons volledig op de hoogte gaan houden hoe hun Krachtcentrale zich ontwikkelt en hoe zij de ontwikkeling zien van de Havenstraat", aldus de organisatoren. "Daarnaast komt Han Landman, raadslid uit Blaricum en visionair voor Huizen en het Gooi. Deze avond zal hij gaan vertellen waarom zijn Gooische Tram er moet komen."

De toegang is gratis.


Filosofie in de HuiZkamer

HUIZEN Een groepje van acht personen bespreekt al drie jaar lang maandelijks diverse en uiteenlopende filosofische onderwerpen op een informele en tegelijk diepgaande manier. Er is nog ruimte voor twee nieuwe deelnemers.

Er is geen bijzondere kennis vereist, maar wel nieuwsgierigheid. Thema's die binnenkort aan de orde komen zijn onder andere: zingeving, wel of geen keuzevrijheid, het kwaad en dergelijke. De groep komt in principe de eerste donderdag van de maand bij elkaar van 20.00 tot 22.00 uur.

Wie interesse heeft kan mailen naar José Vos via Josevosster@gmail.com.


PCOB-middag

HUIZEN De PCOB organiseert dinsdag 19 februari een presentatie van Kees Terlouw met als titel: 'Een kleurrijke reis door boeiend Peru en Bolivia'. Het programma is in 't Visnet aan de De Ruyterstraat 7 en begint om 14.30 uur. De zaal gaat om 14.00 uur open.

Deze prachtige reis voert grotendeels door het Andesgebergte. De altiplano, indrukwekkende zoutmeren, koloniale steden zoals Lima, La Paz, Potosi, Cusco en uiteraard Machu Picchu, de stad hoog in de bergen die de Spanjaarden niet konden vinden. De Nazcalijnen en dieren en lokale markten. De camara van Kees Terlouw heeft overuren gemaakt. De dia's worden met behulp van overvloeiprojectoren vertoond, waardoor het kijken naar de dia's als zeer rustig wordt ervaren.