Valentijnstaart D66 voor De Krachtcentrale

HUIZEN De D66 Valentijnstaart voor 2019 is dinsdagavond door fractievoorzitter Karin van Werven uitgereikt aan Pieter Hogenbirk en Peter Kos van De Krachtcentrale in Huizen.

Al sinds jaar en dag geeft D66 Huizen rond Valentijnsdag een taart aan een groep vrijwilligers om hen eens extra in het zonnetje te zetten. Dit jaar gaat de D66 Valentijnstaart niet naar een vrijwilligersorganisatie, maar naar de twee ondernemers die De Krachtcentrale hebben getransformeerd van een lege fabriekshal tot een locatie waar verschillende ondernemers hun plek hebben gevonden.

"Pieter Hogenbirk en Peter Kos zijn de afgelopen jaren met hart en ziel beziggeweest om hun project van De Krachtcentrale gestalte te geven. Ondanks alle tegenslagen zijn ze in het project blijven geloven. Deze twee ondernemers hebben zo veel tijd en energie in hun droom gestoken dat ze de Valentijnstaart dubbel en dwars hebben verdiend", aldus Karin.


VVD N-H
verrast BSV
De Zuidvogels
met taart

HUIZEN VVD Noord-Holland heeft afgelopen vrijdag de onderhoudscommissie van BSV De Zuidvogels verrast met taart.

Nietsvermoedend waren Frits Hogguer en Adri van 't Hoenderdal naar de kantine gelokt. Henk Vegt was verhinderd. "Al jaren zijn deze vrijwilligers de gewaardeerde steun en toeverlaat van de vereniging als het gaat om velden, accommodatie en materiaal. Echte 'doeners', die vijf dagen per week van 9.00 tot 13.00 uur op de club zijn. Reden voor VVD Huizen om hen voor te dragen voor de jaarlijkse taartenactie van de VVD-fractie in de Provinciale Staten van Noord-Holland."