Danscafé Dance-Point

HUIZEN Dance-Point aan de Havenstraat 305d houdt zaterdag 23 februari tussen 20.30 en 24.00 uur weer een danscafé.

Deze avond is open voor iedereen die wil dansen en een gezellige avond uit wil hebben. Tevens zal er gedurende de avond een leuke workshop gegeven worden.

Zowel leden als niet-leden betalen geen entree. Meer informatie op www.dance-point.nl.


Fancyfair Ontwaakt

HUIZEN Toneelvereniging Ontwaakt houdt zaterdag 23 februari van 10.00 tot 17.00 uur een fancyfair in en bij het theater aan de Bakboord 70.

Hier worden allerlei toneelrekwisieten en andere overtollige materialen verkocht om de kas van de vereniging te spekken.

Mensen die nog bruikbare spullen overhebben en deze willen doneren aan de vereniging kunnen contact opnemen met Marian van der Linden via 06-37528343 of 035-5253552.


Worship & Prayer-avond Generation Praise

HUIZEN Generation Praise houdt zondag 24 februari een Worship & Prayer-avond in de Zenderkerk aan de Borneolaan 30. De avond start om 19.00 uur. De inloop is vanaf 18.30 uur.

De Worship & Prayer-avond is het hoogtepunt van het GP-seizoen. Er is geen spreker en alle aandacht zal uitgaan naar lofprijzing en aanbidding en naar gebed. Het thema is 'Kijk naar Mij'.

Gezongen

Er wordt veel gezongen, er zullen mensen vertellen over wat God in hun leven heeft gedaan en er wordt de tijd genomen om te bidden. Vanwege het laatste zal het gebedsteam uit de Kruiskerk, dat Generation Praise het hele seizoen al ondersteunt, extra bemenst zijn.

Na afloop is er gelegenheid om na te praten en is er koffie, frisdrank en iets lekkers. Ook het nazorg- en gebedsteam is dan aanwezig. Zie voor meer info: generationpraisehuizen.nl.