Verbouwde Boni Holleblok opent deuren

HUIZEN Boni Huizen in Winkelcentrum Holleblok opent zaterdag 9 maart om 9.00 uur na een verbouwing de geheel vernieuwde supermarkt.

De inrichting van de winkel is aangepast aan de eisen van deze tijd. De supermarkt heeft een nieuwe, frisse en moderne uitstraling gekregen. "Dankzij de heldere en logische indeling kunnen klanten snel alles vinden. Op de duidelijk herkenbare actiepleinen staan alle acties handig bij elkaar", aldus bedrijfsleider Jan Meruma.

Meer gemak

Hij is bijzonder tevreden met de nieuwe winkel en met de nieuwe winkelformule: "Met deze nieuwe winkel kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Met de vertrouwde medewerkers bieden we onze klanten nog meer gemak aan en dat voor de laagste prijzen in Huizen."

Gratis winkelen

De heropening gaat gepaard met ijzersterke aanbiedingen. Daarnaast kunnen klanten van Boni Huizen kans maken op een minuut gratis winkelen of een van de 17 boodschappencheques. Deze week week wordt huis-aan-huis een rode Boni-enveloppe verspreid, waarin staat hoe deze spectaculaire actie werkt.